sobota, 28. februar 2009

Kdo ima najlepšega? Sanja Grohar?

No ob pregledu novic 24ur.com me je nasmejal posnetek Sanjine "uspešne" operacije smrčka. Nekateri pravijo da jo je mati narava obdarila z lepoto, khm.. če si pogledate sliko njeno po operaciji, in če odštejete nos :) k je woooooow :) ala "Tyson" kaj je lepega na njej? Brez retuširanih slik in piskajočega se glasu ni čisto nič posebnega. Zaradi lažjega dihanja? Sanja koga pa vlečeš za nos? Želim si biti popolna barbika in mogoče se bom spet slikala čez 1 leto v Playboyu... fujj :). Če pazljivo poslušate njene izjave v posnetku, boste opazili da ima punca malenkostne težave s sestavo stavkov. No, saj ji oprostimo ni hrvatica. Bi lepše izpadlo če bi povedala kaj v angleščini, pa zna?


Koliko je Nina Osenar plačala slovenskim kirurgom, da ima trenutno ona lepši smrček od Sanje? No brez zamere Sanja mi smo s tabo :) ko se boš pa odločila še za kakšno operacijo, pa le glej da izvemo pred južnimi sosedi. Poznam transport Kondič, ti bo uredil prevoz do Bosne, imajo odlične kirurge!!!


p.s. Sicer je pa dosegla svoje, vsi pišemo o njej.

3 komentarji:

  1. Ja, prav imaš, tok grda k je na tem videu, je redko kakšna druga punca, ki ni televizijska zvezda.... katastrofa, vsa zatečena in rjava okol oči, da o nosu in goflji niti ne zgubljam besed... Make up ji res paše in upam, da je ne bomo kmal videli spet brez njega....

    OdgovoriIzbriši
  2. Ma daj no, kdorkoli že si, grem stavit, da si en/a navaden/a kmet/ica, ki pljuva po drugih, ker nima v svojem lajfu čist nič drugega za počet. Pa je ne rabiš gledat, če ti je grda! Glej raje svojo popolno faco v ogledalu, pa bo čas hitro minil v tem tvojem brezdelju!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. @Anonimni
    Vzemi si slovar, in si preberi pomen besede Kmet. Sam nimam zivali, ne gojim ničesar, se pravi se smatram za navadnega občana. Svojo "faco" kot praviš gledam vsak dan. Kje piše da je popolna? Sem zaposlen, in skoraj da ne vem kaj brezdelje je.
    Naslednji tak komentar, bo izbrisan.
    Lp

    OdgovoriIzbriši