torek, 15. december 2009

Zasluzek na internetu 4.del

Ok, danes bo objava kratka, ker imam neko delo, dobil sem e-mail z vprasanjem, da Anonimni enostavno ne ve kako in kje bi dobil prve refferale. Pozabil sem omenit zelo dobro promocijo in sicer blog. Ja točno to torej...
Predlagam vam enega od mnogih zastonjskih ponudnikov www.blogspot.com . Poskrbite da bo vasih refferal linkov dovolj in da bojo na vidnem mestu, da bo vsebina citljiva, da ne bo prevec slovnicnih napak, izogibajte se prevelikih crk, ceprav so vpadljive so ze nekatere zelo moteče. Poskrbite da so ključne zadeve odebeljene mogoče podčrtane, lahko druge barve, vendar poskrbite da ni preveč vsiljivo.
Odločil sem se da bom prvim 10-im v tem mesecu pomagal ustvariti blog, poskrbel da bo na njem unikatna vsebina, da bo pregledno in čitljivo. (Seveda bodo vaši refferali)
Lahko se odločite za kombinacijo le tega, in le občasno objavite prispevek ali dva " zasluzek na internetu " ali pa se striktno odločite in usmerite v to temo. Ni enostavno, ker dnevno je obvezno objavljati prispevke, delati nove vsebine, odgovorjati ljudem ipd.

Opazil sem da se je na blogu Putkin Dnevnik povečal obisk kar pomeni da je " denar na internetu " še vedno aktivna zadeva na internetu. Vendar ne pozabite da se je zadeve potrebno lotiti profesionalno, ker v nasprotnem primeru ne bo zeljenih razultatov.

Priporočam ogled:
Zasluzek na internetu 1.del
Zasluzek na internetu 2.del
Zasluzek na internetu 3.del

1 komentar: